Kant-en-klare pakketten

LEVEN MET DE SARAMACCANERS
vanaf 3 nachten: 
transport bus/boot of vliegtuig en verblijf all-in; optioneel voordeelpakket voor de volgende activiteiten, die elk een halve dag duren:
nr.3: boottocht + wandeling door Saramaccaanse dorpen in de omgeving
nr.4: natuurwandeling door ongerept tropisch regenwoud
nr.6: workshop traditioneel houtsnijwerk
nr.7: actief in de traditionele keuken + kalebas bewerken
Meer uitleg over deze activiteiten vind je hier. In de lodge kun je in samenspraak met de receptie eventueel kleine variaties in dit pakket aanbrengen, zo nodig met bijbetaling ter plaatse.

KOSINDO EXPERIENCE vliegtuig/boot, 1 week all-in
Incl. vlucht Paramaribo Zorg en Hoop – KOSINDO RIVER LODGE + verblijf all-in incl. 6 excursies/activiteiten van elk een halve dag te kiezen uit 1-7 + boot Kosindo – Atjoni + bus tot hotel.  Vertrekken met bus/boot en terugkeren met vliegtuig kan ook. Meer uitleg over de activiteiten vind je hier.

KOSINDO EXPERIENCE EXTRA vliegtuig h/t, 1 week all-in
HELEMAAL INCLUSIEF: 6 excursies/activiteiten naar keuze, retourvlucht Paramaribo ­- Kajana.
Je zes excursies van elk een halve dag kun je kiezen uit de nummers 1 t/m 7 van de lijst op de pagina Excursies en Activiteiten.

Je mag de excursies/activiteiten ook twee keer doen, mits het aantal excursies niet groter is dan zes. Alleen de excursie naar Awaradam mag maar één keer gemaakt worden, vanwege de lengte van de boottocht. Omdat wij slechts een beperkt aantal korjalen ter beschikking hebben, zullen we de keuzemogelijkheden voor de excursies telkens de avond tevoren met de gasten bespreken.

De Kosindo Experience kan op elke maandag, woensdag en vrijdag beginnen.